Mitt Atelier sin logo

Kunstneren

Liv Grethe Bredland

Jeg er en autodidakt kunstner fra Karmøy i Rogaland, og er nå bosatt i Klepp kommune.

Kreativitet er, og har alltid vært en viktig og helt nødvendig del av mitt liv. Jeg visste allerede tidlig i tenårene at det var kunst jeg ville drive med, men valgte likevel det 'trygge' valget og utdannet meg innen helsesektoren.

Jeg har deltatt på en rekke kurs og vært med i flere malefellesskap og atelierfellesskap.

I 2014 tok jeg et innføringsemne i kunstvitenskap, Kunsten å se, ved UiT.

Våren 2019 leide jeg i et halvt år atelier i Studio K på Kvernaland. Dette gav mersmak, og høsten 2019 etablerte jeg Mitt Atelier i Kleppe sentrum.

I 2010 begynte jeg med oljemaling på lerret og malte i flere år kun med olje. Nå utforsker og eksperimenterer jeg med mange forskjellige medier på ulike materialer bl.a. akryl på papir, lerret og tekstil.

Tidvis arbeider jeg også i leire, og jeg har tidligere drevet med scenedesign og blomsterdekorering.Atelier og Galleri

Foto fra utstillingen i Mitt Atelier

Jeg flyttet inn og etablerte Mitt Atelier i fine lokaler i Hattelandsgården i oktober 2019. Her har jeg både et godt arbeidsrom og utstillingslokale, samt plass til å arrangere kurs og tegnekvelder. Lokalet har god eksponering fra gata, er rullestolvennlig og har gratis kundeparkering.

Galleriet er åpent for visning i åpningstider men også på forespørsel. I tillegg til åpningstidene holder jeg ofte spontant åpent når arbeidet tillater det. Ta gjerne kontakt om det er noen bilder du er interessert i, så gjør vi en avtale om visning.

Jeg sender over hele landet, godt innpakket og forsikret. Eksempel på emballasje, frakt og forsikring med Posten: 80x80 cm bilde: kr. 400,- 60x50 cm bilde: kr. 280,-

I samme lokale finner du også produktene til Solfrid Egeli Verheul som driver med blandt annet strikk/strikkedesign og digitaltegninger gjennom SolDesignArt.
Besøksadresse:

Kyrkjebakken 2, 4352 Kleppe

Copyright © Mitt Atelier